aktuality


18.8. - ... a ještě zpráva od SmartMaps: "...všichni účastníci BMF2011 u nás mají 30% slevu na mapové produkty SmartMaps. Např. na ten, ve kterém jsme večer prezentovali postupy ...".
Pro ty, co neviděli, přinášíme malou ukázku z DžíPíeSek těch lepších.

1. místo DD
Iva Vlčková
Kateřina Soldátová
2. místo DH
Víťa Balej
Léňa Michálková
2. místo H
Míra Rygl

16.8. - Dodělali jsme náš výsledkový program, který vznikal skoro on-line v prostoru cíle a doplnili výsledky mtbo včetně mezičasů a sledem kontrol. Zároveň jsme spočitali, které kontroly táhly nejvíce : u Čápa, Navarov a Špičák. Celkem jste mohli posbírat 95 580 bodů (za předpokladu, že všechny odstartované týmy objedou všechny kontroly) a přivezli jste 61 940, tedy skoro 2/3, ale rovných 4 800 jsme Vám odečetli na časových penalizacích. I tak to je asi slušný výsledek, když se na něm podíleli i ti na odrážedlech. Do sjezdovky jste pak společně vyjeli 2 362 metrů.

15.8. - Nakrmili jsme naši fotogaleri záběry od Hermíny a z kontrol č.53 na Špičáku a č.59 u sáňkařské dráhy nad Smržovkou.

14.8. - Letošní BMF skončil a základní výsledky všech účastníků naleznete zde a samozřejmě v sekci výsledků. Postupně doplníme fotogalerii a nějaké ty statistiky o návštěvnosti kontrol a postupy s mezičasy.

Organizátoři DĚKUJÍ všem závodníkům a návštěvníkům za přízeň a účast na letošním ročníku.

11.8. - SmartMaps připravil pro všechny majitele GPS trakerů pozávodní vyhodnocení a vzpomínku. Všichni, kdo si u jejich stánků svá zařízení vyčtou nebo do 19.8. zašlou e-mailem, dostanou opět e-mailem od PLANstudia mapu se zakreslenou trasou. Podrobnosti na stánku.

10.8. - Startovka a Pokyny letošního ročníku jsou k dispozici v záložce "pokyny". On-line přihlašování tak bylo ukončeno. Případné změny(opravy) nebo snad ještě přihlášky posílejte mejlem. Budeme se snažit vyhovět, seč nám mapy a čipy budou stačit.

9.8. - Kdo si chce orientační závod skutečně užít, potřebuje (mimo jiné) na kolo mapník, který Vám drží mapu stále před očima, otáčí se na všechny strany, nikde se neschovává a neodmlouvá. Kdo takové zařízení nevlastní, může si na závod (a nejen na něj) koupit či zapůčit mapník MIRY (www.miry.cz - rezervace na miry@miry.cz) nebo AutoPilot (autopilot.makeit.cz). MIRY bude mít stánek v centru, AutoPilot bude schován ve stánku BIKE Tunel, který bude na místě nabízet i základní cyklo materiál (ten si, společně s mapníky AutoPilot, můžete objednávat/rezervovat na čísle 777336015).

9.8. - Postřehy od stavitele: bude to rychlý a celkem pohodlný (jestli se to zase nezmění) - mapník MIRY 11WR je optimální volba - nahóru i dolů (kinedryl?) - západní vítr ve vlasech - převažují výhledy a panoramata před roklemi - dodávka dešťové vody zatím nejistá (písek a sníh zrušen)
1 2 3 4 5 6

30.7. - V rámci letošních inovací BMF na vás čeká originální akce. Pět z vás přihlášených dostane speciální lokátor, který bude připevněn na vašem stroji. Lokátor zaznamená trasu závodu a během večerní konference s velkoplošnou projekcí si rozebereme jednotlivé postupy. Pořadatelem tři vytipovaní závodníci z minulých ročníků a dva vylosovaní závodníci přihlášeni do 6. srpna budou mít tak jedinečnou příležitost vyzkoušet tento systém a k tomu ještě dostanou digitální mapu pro GPS zařízení v hodnotě 1100,- Kč. Nabídka platí pro všechny další, kteří budou pasivně využívat své GPS zařízení - ti se mohou nahlásit během registrace na stánku SmartMaps. Věříme, že tato premiéra na závodech tohoto typu bude pro všechny velice zajímavé zpestření.

29.7. - Společnost PlanSTUDIO s.r.o. a její obchodní značka SmartMaps, která bude vystavovat na letošním BMF, pro vás chystá jedinečnou cenově výhodnou akci svých produktů jako např. cyklo navigace, mapy pro GPS zařízení a další.

14.7. - Jako v loňském roce, opět zbývá několik posledních kusů originálních triček BMF 2011 (28.7. - dámské vel. M jsou již rozdělena).

10.7. - Nebojíme se to dělat jinak, a proto se v letošním ročníku můžete těšit na neotřelé mapové podklady, které nám dodala společnost PlanSTUDIO s.r.o. a její obchodní značka SmartMaps.

23.5. - Právě vyšel z naší dílny opět velice zdařilý plakát, který bude již brzy na vašich nástěnkách. Prohlédnout si jej můžete pod záložkou "VÝSLEDKY".

12.5. - I letos jsme pro vás připravili jedinečnou nabídku limitované edice oficiálních triček Bike Music Fest 2011. Cena trička je přátelských 150,- Kč při platbě na účet do 23. června, 180,- Kč při platbě na účet do 1.8. a případně na místě 200,- Kč. Chcete-li získat toto parádní tričko, stačí poslat e-mail bikemusicfest@seznam.cz, kde bude uvedeno počet kusů, dámské či pánské, velikost, telefonní číslo, které uvedete (jako variabilní symbol) při platbě na číslo účtu u mBank 670100-2207808639/6210. K dispozici jsou dámská vel. L, XL (28.7. - dámské vel. M jsou již rozebrána) a pánská L a XL. Nabídka platí do vyprodání zásob!

panské tričko vel. l nebo xldámské tričko vel. m,l,xl

2.5. - ve vší tichosti byly spuštěny přihlášky na letošní ročník Bike Music Festu. Vše potřebné najdete pod záložkou "PŘIHLÁŠKY".

6.3. - zasedl výkonný výbor Paseky outdooro.s. s cílem dohodnout hlavní inovační body BMF 2011. Povedlo se: například zmiňme, že pojedeme s čipy SI.

9.1. - 6. ročník BMF bude probíhat tradičně druhý víkend v srpnu, tedy 13.8. V následujících týdnech vám začneme postupně poodkrývat letošní inovace. Pokud máte jakékoli své náměty, neváhejte psát na vzkazník BMF.

7.1. - Skiareál Pizár (hlavní partner BMF) je v plném proudu a pro všechny účastníky BMF 2010 ze startovní listiny je zde připravena sleva na denní permanentku 20%, kterou dostanete v pokladně. Pro čerpání slevy je nutné se prokázat svým jménem a zdůraznit "heslo Bike Music Fest". Informace o ski areálu naleznete na http://www.pizar.cz.

146

www.bikemusicfest.cz Paseky Outdoor o.s. (c) 2006 - 2024