Bike Music Fest 11. 8. 2012 - aktuality


Fotogalerie je nakrmená vašima obrázkama od Aleše Malého.

Základní výsledky sobotního klání na mapě i na svahu naleznete za tímto odkazem a my si ještě jednou dovolíme pogratulovat každému kdo zvítězil, a je jedno jestli nad někým, nebo třeba sám nad sebou.

Organizátoři DĚKUJÍ všem závodníkům a návštěvníkům za přízeň a účast na letošním ročníku i přes standardní pasecké počasí :-)

10.8. - Příjem elektronických přihlášek byl ukončen, ale přihlásit na místě se můžete stále a to do odvolání této informace. Pokud si i tak nebudete jisti, volejte v případě nouze naši hotline 603 838 594 - David.

9.8. - K dispozici je startovka a pokyny

9.8. - Opět jsme pro nejmenší s odrážedly a koly připravili bike park a další zábavné disciplíny. Závod pro nejmenší bude probíhat mezi 10 - 14 hodinou dle možností rodičů nebo doprovodu. Následně bude vyhlášení a předání cen.


9.8. - Bike Music Fest se rozhodl podpořit i importer sportovního vybavení Haven. V centru závodu bude stánek s akčními cenami, např. ionťáky, gely, energetické tyčinky, duše, helmy, cyklooblečení apod. Stánek bude otevřen v pátek 19 - 21:30 hodin a v sobotu 8 - 9 a 14 - 21 hodin.

Haven

8.8. - Na BMF opět přjede Radovan Mach se svými mapníky Autopilot, které si budete moci výhodně koupit nebo zapůjčit - v rezervačním systému za 50,- Kč na závod. Mapníky rezervujte přímo na telefonu 728 241 228 nebo na stránkách http://www.mapholders.cz

BikeTunel

8.8. - Na BMF bude od pátku opět caravan Bike Tunel, který s sebou přiveze základní náhradní díly na stroje závodníků. Speciální požadavky je možné řešit do pátku cca 17 hodin na telefonu +420 777 336 015 - Michal Fuchs.

BikeTunel

8.8. - Přihlášení přes web je stále možné - jen již neposílejte úhradu za startovné - to uhradíte na místě.

7.8. - Páteční kulturní prolog zahájí v cca 21 hodin diashow 1000 MILES TRANS CZECHO SLOVAKIA na hlavni stage ...Honza přenesl všechny své zkušenosti z celého světa do našich podmínek a uspořádal extrémní cyklistický závod ..."ráno jsem se probudil a tretry na kolo jsem měl sežrané od medvěda"...

Honza kopka

5.8. - Přihlášení závodníci mohou jásat, neboť vzhledem k počtu přihlášených mají o 60% větší šanci na úspěch:-). Ve vlastním zájmu nedoporučujeme o akci říkat dalším:-)

20.7. - V loňském roce jsme vůbec jako první pro orientační mtb závod použili mapové podklady firmy (dnes již) MAPY.CZ, s.r.o. a rozhodně to byl krok správným směrem (možná i proto se letošní BA jelo na stejných mapách). Letos tomu nebude jinak. Aby jsme Vám prostor okolo Hermíny zase trochu zatraktivnili, mapu trochu vylepšíme. Nebo spíše zjednodušíme. Například nebude obsahovat turistické značení a názvy měst a obcí. Budete se tedy muset opravdu orientovat mapo-pisně a ne už tolik místo-pisně.

17.7. - Vylosovali jsme šťastlivce, kteří se přihlásili a startovné zaplatili do 24.6. a ti to teď mají zadarmo. Jsou to:Jana Kroupová (D+), Eva Strašrybková (D), Jára Votočková, Eli Votočková (DD),Jana Pičmanová, Václav Hrubý (DH+), Richard Sláma, Lubor Benda (HH+), Filip Hegner (H) a Václav Kroupa (H+). Startovné jim vrátíme při prezentaci.Gratulujeme.

4.6. - Opět jsme pro vás připravili jedinečnou nabídku limitované edice oficiálních triček Bike Music Fest 2012. Cena trička je přátelských 150,- Kč při platbě na účet do 24. června, 180,- Kč při platbě na účet do 1.8. a případně na místě 200,- Kč. Chcete-li získat toto parádní tričko, stačí poslat e-mail bikemusicfest@seznam.cz, kde bude uvedeno počet kusů, dámské či pánské, velikost, telefonní číslo, které uvedete (jako variabilní symbol) při platbě na číslo účtu u mBank 670100-2207808639/6210. K dispozici jsou dámská vel. M, L, XL  a pánská L a XL. Nabídka platí do vyprodání zásob!

dámské tričko vel. m, l nebo xlpánské tričko vel. l nebo xl

7.5. - V pátek 11.5. - 3 měsíce před startem BMF 2012 budou spuštěny přihlášky. Přihlášení borci, kteří do 24.6. uhradí startovné, budou v každé kategorii zařazeni do slosování o startovné zdarma - tedy 16 z vás vyhraje startovné na 7. ročník zpět! Losování proběhne 12.7.

30.4. - Letos budeme závodit s opravdovým extrémním bikerem Honzou Kopkou. Večer před startem BMF 2012 bude probíhat expediční seminář s projekcí. Honzu jste již určitě zaregistrovali v TV, nebo někde na vyjížďce. Pokud ne, přečtěte si více pro představu na http://www.jankopka.cz/

31.3. - Hudební část letošního BMF bude opět nadupaná - například LETY MIMO a PRAGUE CONSPIRACY - to bude nářez! Rozpis a ukázky kapel jsou v záložce MUZIKA.

29.1. - 7. ročník BMF bude probíhat tradičně druhý víkend v srpnu, tedy 11.8.2012 V následujících týdnech vám začneme postupně poodkrývat letošní inovace. Pokud máte jakékoli své náměty, neváhejte psát na vzkazník BMF.

www.bikemusicfest.cz Paseky Outdoor o.s. (c) 2006 - 2024