Bike Music Fest 10. 8. 2013 - 8. ročník - aktuality



12.8. Ajťák nám odjel do Chorvatska i s Vašima výsledkama, ale ani se nastačili smočit v moři a jsou zpátky tady. A současně i včetně pořadí kontrol a mezičasů. Tak že se omlouváme, jestli jste je tu už hledali, ale to víte, to se U Hermíny občas stane.



8.8.
a vaše startovní pořadí si můžete zjistit tady(formát.pdf)

6.8. pokyny pro letošní BMF 2013 jsou zde (formát.pdf)

6.8. - Opět jsme pro nejmenší s odrážedly a koly připravili bike park, zvířecí orienťák, hod míčkem na cíl a další zábavné disciplíny. Závod pro nejmenší bude probíhat mezi 10 - 14 hodinou dle možností rodičů nebo doprovodu. Následně bude vyhlášení a předání cen.


5.8. - Pro všechny, kteří vlastní mobilní zařízení zaznamenávající trasu známé jako např. tracker nebo některé GPS navigace, máme opět zajímavou nabídku. Vemzeměte tyto zařízení s sebou včetně datového kabelu (USB do PC) a po dojetí závodu a vyhlášení, mužeme vzájemně porovnat jednotlivé postupy a trasy při večerní projekci. Každopádně vám zůstane i výborná památka...

5.8. - Jelikož letošní ročník BMF koliduje s jiným závodem, nejsme schopni zajistit zapůjčení mapníků prostřednictvím nejlepších výrobců analogových navigací Radavana Macha a Míry Rýgla. Doporučujeme se touto pomůckou případně dovybavit předem prostřednictvím běžné prodejní sítě.

4.8. - Dnes stavíme hlavní stage.

stage

3.8. - Detailní propozice BMF'13 budou zveřejněny v uterý 6. srpna. Startovní listina 8. srpna. Těšíme se:)

15.7. - EL-GAUČO bude, to už je fakt:) A nyní dostal BikeMusicFest od této kapely oficiální song s názvem ENDORFIN, který si musí volně stáhnout každý účastník a za domácí úkol naučit jeho text. To bude jízda ...!

24.6. - Asi to patří k dnešním dobrým mravům prodloužit první termín přihlášek. My jsme mravní. Takže do 30.června se můžete přihlašovat za základní, snížené startovné. Tak.

23.6. - Stejně jako každý rok, máme jedinečnou nabídku limitované edice oficiálních triček Bike Music Fest 2013. Cena trička je přátelských 160,- Kč při platbě na účet do 20. července, 190,- Kč při platbě na účet do 7.8. a případně na místě 230,- Kč. Chcete-li získat toto parádní tričko, stačí poslat e-mail info@pasekyoutdoor.cz, kde bude uvedeno: počet kusů, dámské či pánské, velikost, telefonní číslo, které uvedete (jako variabilní symbol) při platbě na číslo účtu u mBank 670100-2207808639/6210. K dispozici jsou dámská vel. S, M, L, XL  a pánská M, L a XL. Nabídka platí do vyčerpání zásob!

dámské a pánské

30.5. - V nakladatelství BMF právě vyšel zbrusu nový plakát, který již brzy uvidíte na vývěskách a lampách ve vaší vesnici. Pokud se nemůžete dočkat, naleznete jeho náhled v záložce VÝSLEDKY.

11.5. - Přihláškový systém bude odstartován 26.5. ve 20 hodin. I letos budeme v první vlně přihlášených losovat štastlivce, kterým startovné vrátíme.

10.5. - Poslední hudební těleso Dirty Monkeys dosazeno a 10.8. v 19 hodin odstartuje večerní produkci. Letos se tedy na BMF ´13 postupně představí 5 kapel.

21.4.- pokud se domníváte, že terén v okolí Bike Music Festu je po sedmi ročnících již vystřílen a už není místo, které byste objevili, musíme vás vyvést z omylu. Pokud pečlivě prohlédnete terén minulých ročníků, dojdete k nápovědě. Každopádně jsme vždy ukázali terén za podmínek, v kterých by jste jej v sedle jinak nespatřili:) Vždy to bylo nezapomenutelné. I letos můžeme slíbit, že tuto tradici nepřerušíme!

20.4. - právě byla sestavena základní konfigurace hudebních těles BMF 2013. Více odkaz MUZIKA

7.4. - EL-GAUČO? - budou...a letos s nově vydanou deskou! Více na www.el-gauco.cz

26.3. - letošní 8. ročník BMF bude probíhat tradičně druhý víkend v srpnu, tedy 10.8.2013 V následujících týdnech vám začneme postupně poodkrývat letošní inovace. Pokud máte jakékoli své náměty, neváhejte psát na vzkazník BMF.

www.bikemusicfest.cz Paseky Outdoor o.s. (c) 2006 - 2024