PŘIHLÁŠKY  - jsou aktivní na http://www.bikemusicfest.cz/2017/prihlaska

 

Poloha centra závodu: GPS 50°43'39.69"N; 15°23'22.61"E

Pravidla a podmínky:

1.Účastníci před závodem vyplní přihlášku. Vyplněním této přihlášky potvrzují, že berou na vědomí veškerá pravidla závodu a že startují na vlastní nebezpečí. U mladších 18-ti let je nezbytně nutné, aby jejich zákonný zástupce přebral písemně zodpovědnost za svého svěřence.

2.Závod se koná za plného silničního provozu a každý závodník se ho zúčastňuje na vlastní nebezpečí. Každý závodník také nese odpovědnost za škodu způsobenou na věcech a zdraví svém, pořadatele i třetích osob.

3.Účastníci jsou povinni mít na hlavě správně připevněnou cyklistickou přilbu po celou dobu jízdy na kole. Toto bude kontrolováno v předstartovním koridoru MTBO a startovním koridoru MTB.

4.Účastníci jsou povinni respektovat obecná pravidla chování v přírodě (pohyb pouze po značených cestách, nezanechávání odpadků apod.). V případě nerespektování těchto pravidel se účastníci vystavují možnosti diskvalifikace a postihu majitele pozemků nebo státních institucí.

5.Každý z účastníků obdrží na startu turistickou mapu a na stanovišti tzv. mapového startu si do ní překreslí vyznačené kontroly.

6.Startuje se v pravidelných časových intervalech po 3 minutách. Čas startu se závodník dozví ve startovní listině.

7.Průchod kontrolami závodníci provádějí zasunutím SI čipu do kontrolní "krabičky", která zaznamená "zapípáním" kontrolní stanoviště - v případě využití elektronického systému.

Pokud nebude nasazen el. systém, vyznačení průchodu kontrolou bude pomocí kleští do startovního průkazu, který závodník obdrží před startem společně s mapou.

8.Maximální časový limit MTB0 je v pátek 2 hodiny na baru v Hermíně a v sobotu 6 hodin na baru v Hermíně.

9.Cizí pomoc na trati je vyloučena. Výjimku tvoří poskytnutí první pomoci, která je naopak považována za samozřejmost.

 

 

Pokud chcete někdo z vás cyklistické setkání podpořit finančním darem budeme velmi potěšeni. Částku můžete zaslat kdykoliv na číslo účtu: KB 115-4090540227 / 0100 do zprávy pro příjemce můžete uvést sponzor a Vaše jméno, abychom Vám mohli poděkovat. Na požádání vydáme potvrzení o daru pro daňové účely .  Děkujeme.

www.bikemusicfest.cz Paseky Outdoor o.s. (c) 2006 - 2024