30.7.2023

Moc děkujeme všem za účast na Bike Music Festu. Potěšilo mě, že dorazili všichni přihlášení a na místě se ještě nekolik týmů dohlásilo. Jsem moc rád za Vaše spokojené reakce a dokonce chválu. Zahřeje to na srdíčku, Děkuji. Tolikrát jsem slyšel přání, aby BMF byl i příští rok, tak se pokusíme. Pasečtí se sami od sebe zapojili a společně vytvořili parádní atmosféru. Mám z akce dobrý pocit.

Rád bych poděkoval personálu horské chaty Na Perlíčku a Pivovaru Prdek za to, jak se o nás starali, že ani spát nešli. Za obrovskou vstřícnost a podporu Mílovi Kahudovi, Komančovi za podporu akce a pomoc se závodem, Pavlovi Fialovi za zprovoznění webu, Monice a Tomášovi ze Severáku za cenu pro vítěze a super pokec, starostce Pasek za poukazy, kapele El Gaučo, mé skvělé ženě za perníčky a mnohým dalším.

Právě jsem zvěřejnil výsledky a odkaz pro nahrávání postupů do mapy. Můžete nahrát GPX záznam nebo projetou trasu nakreslit.

Během akce jsem nestíhal fotit, tak vás poprosím, jestli máte nějakou pěknou fotku nebo video na zvěřejnění, pošlete mi ho e-mailem na ppruner@seznam.cz

27.7.2023

Doplnil jsem platby, co dorazily. Zkontrolujte si v seznamu přihlášených, jestli jste startovné poslali, ať na místě nepřijdete a peníze na pivo.

Tomáš Šimek shání parťáka nebo parťačku do dvojice. Potřebujem někoho, kdo bude hlídat, že Vorel doplachtí na všechny kontroly a nezůstane pod kopcem a stihne hromadný start. Vorel, zkušený účastník MTBO - s mapou si poradí, ambice má vždy nejvyšší, ale tempo vždy drží pod úrovní parťáka, takže se nemusíte nikdo bát, že vás utahá. Naopak, za pomoc do kopce bude sám rád. Název týmu nemusíte vymýšlet. Los Vorlos je zavedený brand.

 

26.7.2023

Mapy, průkazky a popisy kontrol jdou do tisku. Necháme jich udělat pro 10 týmů navíc. Stále tedy máte možnost se přihlásit a zúčastnit se závodu.  Stále pro přihlašování používejte formulář přihlášek. 

 

24.7.2023

Platby všude v Pasekách jsou možné pouze v hotovosti  na útratu v hospodě si vemte penízky. Výjimkou je platba startovného. Bude se dát na místě QR kódem bankovním převodem. 

 

22.7.2023

I ze zahraničí sleduji Vaše přihlášky a vidím, kdo zaplatil. Jen to teď bez počítače nemohu zapsat do tabulky. Ve čtvrtek to bude i v seznamu přihlášených. 

Pokyny budou zveřejněny ve čtvrtek. Upřesním podrobnosti, abyste měli odpovědi na všechny otázky. 

Mapa je připravena. Do tisku půjde brzy. Kolik jich necháme vytisknout?

Sehnal jsem krásné lampiony a kleště na kontroly. (Zamotaný do sebe byly, až hrůza. Nesnáším je. Ale zase jste mě přemluvit... Rozvoz bude o to těžší, ale zvládnu to.)

 

20.6.2023

Pokud nemáte vlastní mapník, bude možné si je půjčit (Autopilot). Alespoň 1 ve dvojici by mapník měl mít. Nejlépe oba. Přijďte s kolem na prezentaci a mapník přiděláme. Na normální řidítka tloušťky 31,8 mm bez problémů. Na zvláštní typy kol a řidítek to zabere víc času, tak s tím počítejte a přijďte včas. Bude přibližně 12 ks. Půjčovné 100 Kč.

Potvrzena 2. kapela. Adovany

Rozhodli jsme se po 3 letech obnovit Bike Music Fest. Už nám chyběl.

Manželka mi to dovolila.

www.bikemusicfest.cz Paseky Outdoor o.s. (c) 2006 - 2024